Brasseraj - professional choice

O nama

Brasseraj

Andorama d.o.o. je tvrtka koja djeluje od 2011. godine i bavi se servisom te prodajom puhačkih instrumenata i opreme. Praksa u svijetu naime pokazala je da odabir instrumenata u specijaliziranim trgovinama sa servisom, klijentu pruža sigurnost i podršku, što je za glazbenike vrlo važno.

Prepoznati od strane mnogih glazbenika u Hrvatskoj i šire, profilirali smo se kao siguran partner u podršci profesionalnim glazbenicima i orkestrima u regiji.

Trgovina

Uz servis puhačkih instrumenata kupci mogu zaviriti i u bogat asortiman trgovine Brasseraj. Istaknuti valja da u našoj ponudi uz nove, možete pronaći reparirane, servisirane, kvalitetne rabljene glazbene instrumente.

Usko smo povezani sa nekoliko vodećih proizvođača instrumenata kao što su Buffet Crampon, B&S, Curtois, Hans Hoyer, Melton, Besson, Schagerl, Sequoia, Bach, Miraphone, St. Petersburg i drugih.

Rast i razvoj tvrtke te potrebe naših kupaca potaknuli su nas da ponudu proširimo na ostale klasične glazbene instrumente.

Najveću pažnju posvećujemo ostvarivanju i zadržavanju visokog nivoa zadovoljstva naših kupaca kvalitetnom i pravovremenom realizacijom proizvoda i usluga.

Servis

Kako bismo Vam pružili najbolje korisničko iskustvo, uz naš asortiman proizvoda nudimo Vam i kvalitetne usluge servisiranja puhačkih instrumenata, restauriranje i adaptaciju Vašeg instrumenta.