Datum objave: 25.05.2018.

Posjetom internet stranice, koriste se kolačići koji se pohranjuju na vaš uređaj, kako bih se osigurao ispravan rad.

Što su kolačići?

Kolačići (engl. cookies) su mali paketi podataka koji se upotrebljavaju za pohranu i primanje anonimnih identifikatora te drugih podataka o računalima, telefonima i ostalim uređajima. Oni pamte vaše radnje, poput odabira jezika i drugih sličnih postavki. Pošto se takve postavke pamte, njih nije potrebno prihvačati više puta, već samo jednom.

Za što koristimo kolačiće?

- Kolačiće koristimo kako bi naša stranica bila funkcionalna
- Google Analytics za posjećenost naše internet stranice

Kako mogu kontrolirati kolačiće?

Prilikom vaše prve posjete, obavijestit ćemo vas o našim kolačićima.
Vaš preglednik ili uređaj možete podesiti da se kolačići spremaju u pregledniku te mogućnosti brisanja kolačića. Također, možete i izbrisati kolačiće koji su pohranjeni na vašem uređaju. Ukoliko onemogučite upotrebu kolačića u pregledniku, postoji mogućnost da određene funkcije ili usluge neće biti dostupne.

Ovo su pravila koja opisuju način kako prikupljamo, upotrebljavamo i obrađujemo vaše podatke, u vezi s pristupom i korištenjem naše internet stranice www.brasseraj.com.

Na našim stranicama možete pronaći linkove naših poslovnih partnera. Prelaskom na njihovu internet stranicu, pravila o zaštiti privatnosti bit će regulirana njihovim pravilima.

Popunjavanjem kontakt obrazaca, pristajete na korištenje vaših osobnih podataka u skladu s novim pravilima.

Osobne informacije

Vaše osobne informacije i podatke prikupljamo iz sljedećih razloga:
a) E-mail adresa
Ukoliko ste nas kontaktirali na našu mail adresu (upisom adrese prilikom javljanja ili kontakt formom na našoj internet stranici), koristit ćemo vašu adresu za naš osobni kontakt.
b) Ime, prezime i adresa
Vaše ime, prezime i adresu koristimo za kreiranje ponuda, predračuna i računa. Podatke upisujemo u program koji služi za ispis vaših podataka na istima.
c) Broj telefona/mobitela
Brojeve telefona i mobitela koristimo samo za kontakt, narudžbe, te eventualno informiranje o našim proizvodima.
d) Newsletter
Za promociju novih proizvoda i usluga, te eventualne akcije, koristimo vašu mail adresu. Javljanjem na našu mail adresu upisat ćemo vas u našu bazu e-mail kontakata. Ukoliko ne želite primati naše poruke, dovoljno je odgovoriti na mail s otkazivanjem i maknut ćemo vas s naše mailing liste.
e) Dostava
Prilikom naručivanja proizvoda koristimo povjerenje naših dostavnih službi, s kojom u svrhu izvršenja dostave moramo podijeliti dio vaših osobnih podataka, bez kojih dostava nije moguća.
f) OIB
Zatražit ćemo ga isključivo ukoliko se radi o pravnoj osobi, za izdavanje R1 računa.
g) Otkup rabljenih instrumenata
Vaše ime, prezime, adresu i OIB, zatražit ćemo kako bi svojim identitetom potvrdili vlasništvo rabljenog instrumenta.

Sigurnost

Kontinuirano provodimo potrebne mjere kako bismo zaštitili vaše podatke od neovlaštenog pristupa, gubitka, uništenja ili izmjene. Ako na bilo koji način imate sumnje na neovlašteno korištenje ili krađu vaših osobnih podataka, odmah nas kontaktirajte.

Promjena ovih pravila

Andorama d.o.o. pridržava pravo izmjene ovih Pravila o zaštiti privatnosti u bilo kojem trenutku, u skladu s ovom odredbom. Ukoliko dođe do promjene, nećemo svakog pojedinačno obavijestiti o nastalim promjenama, već vas savjetujemo da s vremenom provjerite ovu stranicu za eventualne izmjene, te ćemo naznačiti datum ažuriranja.