Cijene

Pošto cijene proizvoda na našoj internet stranici nisu objavljene, sve cijene možete saznati kontaktom na naš mail ili pozivom, gdje ćemo za vas osigurati najpovoljniju cijenu za vas! 

 

Da bi što više približili cijene našim kupcima, možete posjetiti i našu Njuškalo trgovinu, gdje ćete naći oko 200 oglasa, a broj oglasa iz dana u dan sve je veći. Klikom na sliku doći ćete na njuškalo trgovinu Brasseraj.

 

Cijene servisa instrumenata variraju ovisno o vašem problemu i vremenu koje je potrebno da bi se instrument vratio u prvobitno stanje. Cijene za generalni servis su fiksne i dostupne su pozivom u naš servis.

Dostava

Kupnjom proizvoda ili instrumenata moguća je dostava paketa na vaša vrata. Brasseraj koristi usluge kurirske službe DPD te Hrvatske pošte, odnosno HPExpressa.

 

Osim za Hrvatsku, pakete šaljemo i u druge države.

 

Kupac je dužan bez odlaganja robu pregledati i u roku od 8 dana obavijestiti prodavatelja o eventualnim nedostacima robe.

dostava

Način plaćanja

Kupnjom u trgovini možete odabrati način plaćanja:
- gotovina
- karticama: Visa, MasterCard ili Maestro (mogućnost plaćanja i na rate MasterCard karticom Zagrebačke banke do 36 rata)

 

Ukoliko želite da se vaš paket dostavi, postoje dva načina plaćanja:
- po ponudi (internet bankarstvom, općom uplatnicom i sl.)
- gotovinom kod preuzimanja pošiljke

način plaćanja